Hvorfor ble det Beijing?

Det er mange som lurer på hvorfor det ble Kina og Beijing. Sannheten er at det var helt tilfeldig.

Jeg kom borti Kilroys tilbud over skoler og det var ikke mer som skulle til. Jeg leste om tilbudet og skolen, og der og da sa intuisjonen at jeg måtte til Kina. Det er en once-in-a-lifetime mulighet som jeg ikke kunne la gå i fra meg. Jeg kjenner ingen, kan ikke språket, skolen har masse internasjonale studenter, og det er en av verdens største byer og mest sannsynligvis er Kina verdens største økonomi om noen år. Det trigget meg og BI Oslo virket litt traust da mulighetene ble satt opp mot hverandre. Jeg kommer til å lære en ny kultur, jeg får mange nye opplevelser og kanskje kan jeg snakke litt kinesisk når jeg kommer hjem igjen. På den andre siden, BI Oslo er alltid med på rangeringer av de beste økonomistudiene i Europa og skolen er kjent for å holde et veldig høyt faglig nivå. Skolen i Beijing har ingen hørt om, bortsett fra kineserne selv og de kinesiske akademikerne i utlandet. Håper jeg har tatt et godt valg…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.