For én dag!

Tusen takk for all den hyggelige oppmerksomheten jeg har fått på dagen min. Det kunne ikke vært en bedre avslutning på Norgesoppholdet mitt. Kake, gaver, flagg, bursdagsmiddag, sang, hyggelig meldinger, fine snaps, mindre fine bilder og flaue videoer. Bursdagen har inneholdt alt en bursdag skal inneholde. Det blir ikke akkurat lettere å dra tilbake til Beijing nå. Men tilbake skal jeg og det for det siste halvet året.

Ilsetra

Jeg har bestemt meg for å prøve å fullføre masteren på ett år i stedet for halvannet. Mens jeg har vært hjemme har jeg sittet og skrevet et Research Paper, som telles som et fag. I tillegg skal jeg ta ett ekstra semester på sommeren og sammen med en overfylt timeplan dette semestret, satser jeg på å fullføre masteren før normert tid. Det er mange grunner til at jeg gjør dette. Den viktigste grunnen er at jeg tror jeg klarer det. Samtidig føler jeg ett år i Kina er nok. Det er gøy å være i en helt annen setting enn man er vant til, men samtidig er det krevende og jeg ønsker å komme tilbake til Norge for å starte arbeidslivet så fort som mulig nå.

Men nok om det. Nå skal jeg tilbake til Kina og nyte det neste halve året. Jeg har fått nye roomies og begge er kinesere (skal komme tilbake til det senere) og jeg tror ingen av dem snakker engelsk. DET kan blir spennende. Forhåpentligvis blir vi gode venner og blir hverandres lærere i engelsk og kinesisk.

Vinteren går mot vår i Kina og det skal være veldig vakkert her våren. For å korte ned ventetiden tar jeg påskeferien i Indonesia, Lombok, hvor jeg skal bruke rundt 10 dager på å surfe. Det blir ikke feil…

For å overleve i Kina har jeg hevet ut klærne fra baggen og satser heller på at diverse artikler skal redde meg. Klær finnes det nok av i Kina… Litt av pakkelisten er som følger:

3kg proteinpulver

1 kg kaffe

Knekkebrød

Honning

Suppeposer (Toro er lov i utlandet)

Kanel

Nøttemixer

Solkrem

Shampo (pleier å ende opp med balsam i Kina)

Deodorant for hele oppholdet (de vet ikke hva det er)

Diverse tabletter

Fotball

Kamera og GoPro

Skjønnlitteratur

Pakkeliste

nyter solenAvreise er 1310 i torsdag morgen og akkurat nå kan jeg ikke vente. Vi høres.

#Avreise#bursdag#Kina#Norge#pakkeliste

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.