En vanlig søndag på IKEA Beijing

Søndager bør/bør ikke (stryk det som passer best) til handling på Ikea. Det er tydelig hva Beijings innbyggere mener. Jeg skal herved dra til IKEA hver søndag framover. For det var litt av en opplevelse. Så vidt jeg vet har IKEA Beijing begynt å forby folk å sove i sengene deres. Det er rett og slett for mange som sovner i sengene. Med det presset som mage kinesere har, og den lille plassen de disponerer, skjønner jeg godt at fristelsen til en liten høneblund på IKEA er stor. Det er tydelig at forbudet ikke blir håndhevet. Andre tar derimot lunsjen på IKEA; og ikke i kafeen. Jeg lar bildene tale for seg.

This slideshow requires JavaScript.

#IKEA#powernap#take away-lunsj

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.