En improvisert studiedag

Hverdagen har innhentet meg her i Beijing etter en litt rolig start. Jeg har forelesninger mandag-torsdag som tar opp mye av tiden. Torsdagens forelsning ble avlyst og jeg bestemte meg for å kombinere studier med et hyggelig kafébesøk. I Gulou-distriktet er det mange hyggelig kaféer hvor man kan sitte en hel dag med studier i behagelig atmosfære.

Jeg bestemte meg for å bruke dagen til å skrive på paper mitt om norsk FDI i Kina og Innovasjon Norge. Håpløs som jeg til tider er, glemt jeg igjen macen hjemme. Å reise frem og tilbake fristet lite. Det ville tatt nærmere to timer. I tillegg hadde jeg en avtale senere på kvelden i samme området.

Etter litt overveiing bestemte jeg meg heller for å utnytte det fine være Beijing viste den dagen. Skyfri og blå himmel er ikke dagligkost i Beijing om dagen, så dagen var perfekt for litt sightseeing. Jeg vandret gatelangs i Hutongene og videre til Jingshan-parken hvor man har den beste utsikten over Beijing. Solen varmet den kalde luften og Beijing viste seg virkelig fra sin bedre side. Dagen ble en perfekt improvisert studiedag.
7H7A3844

 

 

 

 

 

 

 

Hovedpaviljongen på høyden.

Hovedpaviljongen på høyden.

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.