Nyttige lenker

ANSA – norsk studentforening for utenlandsstudenter.

Timeout Beijing – Hva skjer a Beijing? Timeout Beijing gir deg svar på det. God oversikt over alt du trenger når du er i Beijing. Finner du ikke noen fristende events, sjekk CityWeekend.

TheBeijinger – Vil du kjøpe en sykkel, finne en leilighet eller kommunisere med expacts så er denne siden fin for deg. Har også flere interessante artikler om Beijing.

AQI Beijing – I Norge sjekker man daglig værvarselet. I Kina sjekker man daglig forurensningen.

Ctrip – Den kinesiske versjonen av Skyscanner. Har mange tilbud på flyreiser i og fra Kina. Bør sjekkes når man skal reise i og til/fra Kina.

Skyscanner – Søkemotor for reiser. God og oversiktlig. Det fine med denne er at du kan sette opp prisvarsel på en gitt dato på reisen din.

Kinesisk reiseguide – Den mest komplette kinesiske reiseguiden. Her kan man lese om destinasjoner og turmuligheter. Siden har masse praktisk informasjon om Kina, som vær, visum etc. På siden kan man også bestille togbilletter med lyntog og vanlig tog. Prisene er fixed.

Ordbok – Man er helt avhengig av en ordbok man som man kan slå opp. Denne er gratis og kan oversette norsk-kinsisk og engelsk-kinesisk.

VPN – har du klart kunstykket å reise til Kina uten VPN kommer du ikke langt. Denne siden har forslag til gratis VPN. Essensielt når du er i Kina og vil oppdatere Facebookstatusen eller legge ut Instabilde fra Muren.